MAF Sverige på Instagram/Facebook

Den här veckan kommer du kunna följa MAF Sverige och se vad som händer i programmen där vi arbetar. Om du inte redan följer maf_sweden på Instagram eller Facebook så gå in och kika där. I måndags delade vi några bilder från kontoret och idag kan du läsa om Mareeba. Nästa vecka kommer vi köra en live på Instagram där Annelie kommer ställa några frågor till oss, så missa inte det. Dag och tid kommer läggas ut, men högst troligt blir det fredag morgon svensk tid.

Den här veckan har det börjat en ny kollega i Thobias team. En välbehövlig hjälp då de varit väldigt få på maintenance control. Så den här veckan har Thobias haft en introduktion med honom och ingen är gladare än Thobias 😊

Själv har jag haft ett par intensiva dagar på jobbet så idag pustar jag ut. I och med Corona så blir allting så komplicerat och vi måste noggrant läsa igenom alla flygrestriktioner som hela tiden ändras. Så idag är det skönt att få släppa det en stund!

Min symaskin gick sönder för några månader sedan och Thobias tittade på den lite snabbt och sa att det nog inte var så mycket att göra åt den. Men skam den som ger sig. Han började titta på den igen och skruvade isär så mycket det bara gick och tadaaa, han lyckades åtgärda problemet och nu funkar den igen! Tänk vilken bra man jag har ❤️

3 reaktioner till “MAF Sverige på Instagram/Facebook”

  1. Ja, vilken man du har som förstår att en symaskin är jätteviktig för en kvinna. Män och kvinnor har ibland olika maskiner att jobba med!
    Önskar hela familjen rikliga välsignelser från ovan! Det behövs!

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s