VILKA ÄR VI?

IMG_3092

Vilka är vi?
Thobias och jag blev tillsammans 2001, vi var då 17 resp 23 år. På något sätt kändes det så rätt redan från början. Att vi skulle gifta oss och leva resten av livet tillsammans var på något sätt självklart. Vi gifte oss 2004 och har sedan dess blivit välsignade med 3st fantastiska barn, Amilia (född -07), Novalie (född -10) och Elton (född -13).

En längtan efter att få göra något mer har alltid funnits i våra hjärtan. Thobias som har sina rötter i Tanzania kände en längtan efter att få göra något med den kunskap han besitter som flygingenjör. Fridas familj har varit fosterhemsfamilj under större delen av hennes uppväxt, så en längtan och vilja att kunna hjälpa andra har alltid funnits där.

I början av 2014 kom vi i kontakt med MAF för första gången och man började se efter ifall det fanns någon tjänst som skulle kunna passa oss. Nu 5 år senare bor vi i Cairns/Australien (sedan augusti -17) och jobbar för MAF Asia pacific området. Thobias som ”head of Aircraft Airworthiness and Maintenance control” och Frida som ”travel cordinator”.

Bloggen startades för att vi ville dela med oss av vårt äventyr som började med ett ekorrhjul i Norrköping till ett nytt äventyr i Cairns i Australien.

Här på bloggen kommer ni få följa vårt liv både i vardag och jobb. Detta är en fortsättning av bloggen ”familjenlog.wordpress.com”. På grund av utrymmesskäl var vi tvungna att starta en ny blogg, men den gamla finns fortfarande kvar så att ni kan gå tillbaka och kika igenom gamla inlägg.

VÄLKOMNA!


…………………………………………………………………………………………………….