– Vad gör vi inom MAF?

Thobias tjänst har under dessa år utvecklats till att han nu innehar rollen som CAM (Continuing Airworthiness Manager), en viktig roll där han har det övergripande ansvaret för luftvärdigheten för flygplanen i Australien och utan den får man inte ha en flygverksamhet. Thobias ansvarar också för att utveckla en ”Maintenance Control Hub” som kan vara med och stötta nya och befintliga program i Asia Pacific området (Papa Nya Guinea, Bangladesh, Myanmar, Timor Leste, Mongoliet och Australien). 

 

Frida jobbar som ”Travel Coordinator” där hon tillsammans med en kollega bistår administrativt och hjälper till att boka resor/boende för MAF’s personal. Då man ifrån Cairns/Mareeba stöttar med tekniker, piloter och annan personal till de olika programmen på både kort och lång sikt behövs det någon som centralt håller i trådarna. Totalt sätt rör det sig om ca 15 timmar per vecka.

 

Barnen som under året 2021 blir 8, 11 och 14 år gamla går på Peace Lutheran College som är en Australiensik skola med kristen profil. I januari år 2021 början barnen i följande årskurser:
Elton åk 3
Novalie åk 5
Amilia åk 8