Flyghangaren…

Fredagkväll, hur fort har inte denna vecka gått? Novalie har två kompisar som sover över inatt och imorgon har alla barnen bestämt träff med någon så vi behöver inte oroa oss för att vara sysslolösa i helgen.

Nästa vecka ska min rapport in. Läser kommunikativt ledarskap och har skrivit en mindre rapport (bara värd 5hp) på hur kommunikationen fungerar i en multikulturell organisation. Superintressant!! Vet inte vad jag ska bli när jag blir stor än, men tänker att alla kunskaper är bra kunskaper 😉

Thobias var som vanligt uppe i Mareeba i torsdags. Den nya hangaren börjar verkligen ta form nu 😀 För er som följer MAF Sweden på Instagram kanske såg lite bilder och filmer därifrån. Kul att arbetet går framåt.

Själv är jag numera med i MAF Sveriges mediateam. Vi har ett möte varje vecka där vi diskuterar sociala medier, kampanjer och uppdrag inom MAF. Någon gång framöver kommer ni kunna få följa med oss här på supportkontoret på deras Instagram, så missa inte att följa deras sida: maf_sweden.

Nu tar jag och Charlie helg. Min allra goaste kompanjon ❤️

Annons

2 reaktioner till “Flyghangaren…”

  1. Fantastiskt vilket arbete ni utför på alla fronter! All välsignelse till er!
    Pst! förstår att Charlie blir trött! Vilken goding! Kram.

    Gillad av 1 person

  2. Så intressant att få en liten smak av det arbete som ni är mitt inne i. Härligt också att höra att barnen har kompisar. Nattgäster! Dålig sömn? Men kul är det! Charlie verkar ta det hela lugnt! Kram på er!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s