Trötta…

Ibland går musten bara ur mig, jag blir så trött. Det känns som att man inte gör något annat än att passa upp på barnen, jobba, städa, laga mat och tvätta. Kanske är det för att vi inte har någon avlastning, ingen mormor & morfar, farmor & farfar att ringa för att ta barnen för en kväll. Det är logistikplanering varje dag för att hinna med skola, jobb, fritidsaktiviteter, läxläsning och hundar. På något sätt blir vi så ensamma i allt. Vi har absolut vänner som skulle ställa upp om vi bad dem, men steget dit är så mycket längre än att ringa tex mormor. Jag vill inte vara till besvär och faktum är att många av våra kompisar befinner sig i samma situation, de bor också långt ifrån sina nära och kära.

Dock är jag inte den enda som är trött i familjen. Thobias har mycket på jobbet och dagarna går i ett. Ikväll skulle han bara ”vila lite” efter middagen….men blev en hel del sömn 😉

Barnen har nu två veckors lov. Både jag och Thobias jobbar nästa vecka. Eftersom barnen är lediga kommer jag jobba hemifrån. Det är inget jag ser fram emot, det är svårt att få dem aktiverade (utan skärmar) samtidigt som man sköter jobbet. Dock har vi alla en veckas ledigt sista lovveckan. Då ska vi åka iväg och campa en sväng.

Vi går mot sommaren här, tvärtemot er hemma i Sverige. Barnen har bara 8,5 vecka kvar i skolan innan de får sommarlov. Det märks att vi går mot sommaren för temperaturen stiger. Det har varit särskilt varmt de senaste dagarna. När vi kom hem från jobbet en dag hade vi över 30 grader inomhus. Barnen verkar tycka att det är varmt med, för igår hittade jag någons strumpor i frysen 😂

4 reaktioner till “Trötta…”

 1. Ja det känns väldigt jobbigt att vi är sååå långt från er😔 Skulle verkligen vilja avlasta er❤️
  Längtar så efter er❤️❤️❤️Kramisar🤗

  Gilla

 2. Ni gör ett fantastiskt jobb, med arbete både hemma och ”borta”. Förstår att ni saknar nära och kära som kan finnas till hands. Hoppas att ni kommer att få en härlig campingsemester framöver.
  Önskar er Guds rikaste välsignelser till alla i familjen.
  Obs! Jag har en ny mailadress 0318bele@gmail.com.

  Gillad av 1 person

 3. Förstår verkligen er. Visst blir livet så kämpigt ibland och man ska räcka till på alla håll och kanter. Hoppas ni får en riktigt skön campingvecka när ni kan släppa alla vardagsbestyr.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s